Üye Girişi

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Ana Sayfa Turlar VENEDİK TURU 3 GECE Konaklama Ljubljana ve Trieste Şehir Turları Dahil!

VENEDİK TURU 3 GECE Konaklama Ljubljana ve Trieste Şehir Turları Dahil!

Tur Programı

1. Gün
İSTANBUL – LJUBLJANA – (Bled Gölü Turu) – VENEDİK

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan 3 saat önce tamamlayacağınız bagaj teslim, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Türk Havayolları‘nın TK1061 sayılı tarifeli seferi ile saat 07:30’da Ljubljana’ya uçuyoruz. Yerel saatle 08:45‘de Ljubljana Havalimanı ‘na varışımızla birlikte Ljubljana şehir turumuzu düzenlemek üzere hareket ediyoruz. Slovenya’nın başkenti ve en büyük şehri olması yanı sıra Alp, Orta Avrupa ve Akdeniz kültürlerinin kesişme noktasında bulunması sebebiyle kültürel ve mimari açıdan oldukça büyük zenginliğe sahip olan Ljubljana’da gerçekleştireceğimiz turumuz esnasında Vodnik Meydanı, Ljubljana Kalesi, St. Nikolaja Katedrali, Zmajska Most, Eski Meydan, Tarihi Çeşme ve Halk Meydanı görülecek yerler arasındadır. Şehri turu bitiminde sunulacak serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Bled Gölü Turu (50 Euro) programımıza katılabilirler. Kendisiyle aynı adı taşıyan zümrüt yeşili bir dağ gölü ortasındaki adaya kurulmuş olan, adadaki kilisesi ve yüksek tepelerindeki Bled Kalesi ile ünlü Bled’e yapacağımız huzurlu çevre gezisi ardından turumuzu tamamlayarak Venedik bölgesi otelimize doğru yola çıkıyoruz. Otele varışımızla birlikte odaların alınması ve dinlenmek üzere serbest zaman. 

2. Gün
VENEDİK – (Venedik Şaheserleri & Saklı Venedik Yürüyüş Turu) – (Venedik Renkli Adalar Turu)

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Venedik Şaheserleri ve Saklı Venedik Yürüyüş Turu (80 Euro – “Vapuretto ile ulaşım ücretleri dahil”) programımıza katılabilirler. Venedik‘de gerçekleştireceğimiz turumuz esnasında, taş ve mermerden inşa edilerek sütunları İstanbul’dan getirilen San Marco Meydanı, San Marco Bazilikası, ihtişam ve güç sembolü olarak tasarlanan ve kullanılan Dükler Sarayı, Saat Kulesi, Tövbe Köprüsü, tarihi Campanille Çan Kulesi gibi başlıca ikonik yapıtları görecek, ardından köprüler ile birbirine bağlanan ve dar kanallar boyu uzanan Venedik sokaklarında keyifli bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Tur bitiminde sunulacak serbest zaman diliminde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Venedik Renkli Adalar Turu (65 Euro) (Venedik Şaheserleri ve Saklı Venedik Yürüyüş Turu’nu satın alan misafirlerimiz için düzenlenebilmektedir) programımıza katılabilirler. Venedik adasını lagünlerin içinden geçerek farklı açılardan gözlemleme şansına sahip olacağımız bu turumuzda, Lido ve Murano adalarını denizden görecek ve dünyanın en renkli 10 yerinden birisi olarak bilinen, dantelleri ile ünlü balıkçı köyü Burano Adası’nı ziyaret edeceğiz. Çevre gezisi ve alışveriş için verilecek serbest zaman ardından turumuzu tamamlayarak Venedik bölgesi otelimize dönüyor ve dinlenmek üzere serbest zaman sunuyoruz. 

3. Gün
VENEDİK – (Sirmione & Garda ve Verona Turu) – VENEDİK

Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman sunuyoruz. Bu serbest zaman dahilinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Sirmione & Garda ve Verona Turu (80 Euro) programımıza katılabilirler. Turumuzda ilk olarak, tarihi 13. YY’a dayanan Scaligero Kalesi ile bizi karşılayan Garda Gölü’nün incisi Sirmione‘de gerçekleştireceğimiz panoramik gezi esnasında Orta Çağ sokaklarıyla turistlerin ilgi odağı olmuş kasabanın begonvillerle kaplı binalarını ve evlerini görecek, etrafı saran limon ağaçlarının kokusu eşliğinde keyifli bir gezi gerçekleştireceğiz. Keyifli bir çevre gezisi için sunacağımız serbest zamanın ardından turumuzun ikinci ziyaret noktası olan Verona’ya ulaşıyoruz. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi ‘nde yer alan Verona, aynı zamanda Colosseum’dan sonra İtalya’nın en büyük ikinci amfi tiyatrosuna ve aynı zamanda da ünlü İngiliz Yazar Shakespeare’in kaleme aldığı, bugün dünyada bilinen en büyük aşk hikayesini anlatan, ünlü eseri Romeo ve Juliet’in evine ev sahipliği yapmaktadır. Birçok mağaza, kafe ve dükkanlarla çevrili Via Mazzini (ana meydan) ve Erbe Meydanı’ nda yürüyerek gerçekleştireceğimiz, Verona Katedrali de görebileceğimiz panoramik çevre gezimiz ardından turumuzu tamamlıyor Venedik bölgesi otelimize dönerek dinlenmek üzere serbest zaman sunuyoruz.

4. Gün
VENEDİK – (Outlet Alışveriş Turu) – TRIESTE – LJUBLJANA – İSTANBUL
Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemleri ardından Trieste’ye doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz Outlet Alışveriş Turu (35 Euro) programımıza katılabilirler. Dünyaca ünlü prestijli markaların şık mağazalarına, kafe ve restoranlara, kişisel aktivite alanlarına ev sahipliği yapan outlet center’da kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş için sunulacak keyifli serbest zaman ardından turumuzu tamamlayarak Trieste’ye doğru olan yolculuğumuza devam ediyor, varışımız sonrasında şehir turumuzu düzenliyoruz. İtalya’nın kuzeydoğusunda, Adriyatik Denizi kıyısında yer alan Trieste, tarih boyunca farklı kültürlerin kesişim noktası olmuş önemli bir liman kentidir. Uzun süre Habsburg Monarşisi yönetiminde kalmış, bu nedenle Orta Avrupa etkisini mimarisinde ve şehir düzeninde açıkça hissettirmektedir. Günümüzde İtalya sınırları içinde yer alan şehir, Slovenya’ya olan yakınlığıyla dikkat çeker ve çok kültürlü yapısını korumaktadır. Şehrin kalbi kabul edilen Piazza Unità d’Italia meydanına ilerleyerek gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuzda Roma döneminden izler taşıyan Teatro Romano di Trieste ve dar sokaklarda Avusturya etkisini yansıtan tarihi binalar başlıca görülecek yerler arasında olacaktır. Adriyatik kıyısı, liman ve şehir dokusunu panoramik olarak bir arada gözlemleyebileceğimiz şehir turu bitiminde sunulacak serbest zaman ardından İstanbul’a gerçekleşecek dönüş uçuşumuz için Ljubljana Havalimanı’na hareket ediyoruz. Havalimanına varışımızla birlikte tamamlayacağımız bagaj teslim, check-in ve pasaport kontrol işlemleri sonrasında Türk Havayolları‘nın TK1064 sayılı tarifeli seferi ile saat 20:15’de İstanbul’a uçuyoruz. TSİ 23:40’da İstanbul Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.
 
 
Avantajlı Ekstra Tur Paketi: 245 Euro yerine 200 Euro !!!!
Avantajlı Ekstra Tur Paketi İndirim oranı tur hareket tarihinden 5 gün öncesine kadar geçerlidir. 
Tur esnasındaki alımlarda 245 Euro yerine 225 Euro olarak uygulanacaktır.''''
Pakete Dahil Olan Turlar: 
Tur programında, avantajlı ekstra turlar için “dahil” olarak belirtilen müze & ören yeri giriş ücretleri 
Sirmione & Garda ve Verona Turu (80 Euro)
Venedik Şaheseleri ve Saklı Venedik Yürüyüş Turu (80 Euro)
Bled Gölü Turu (50 Euro)
Outlet Alışveriş Turu (35 Euro)
Avantajlı Ekstra tur paketlerinde 0-2 yaş arası ücretsizdir, 3+/12 yaş arası 50 Euro indirimlidir. 
Not : Venedik Renkli Adalar Turu (65 Euro) programı avantajlı ekstra tur paketine dahil değildir.

Fiyatlar &Tarihler

Tarih SeçeneklerMüsaitlikİki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek KişiEk Yatak1. Çocuk2. Çocuk
15.06.20263* Oteller ( Şehir Dışı )Bu Fiyattan Son 2 kişi249,00 EUR349,00 EUR249,00 EUR0 - 2 Yaş 185,00 EUR
3 - 12 Yaş 229,00 EUR
-

Tur Hareket Detayları

Ulaşım:
Türk Havayolları tarifeli seferleri ile
Geceleme:
3 Gece 4 Gün
Konaklama:
3* şehir dışı otellerde toplam 3 gece oda & kahvaltı konaklamalar,
Gezilecek Yerler:
LJUBLJANA – (Bled Gölü Turu) – VENEDİK– (Venedik Şaheserleri & Saklı Venedik Yürüyüş Turu) – (Venedik Renkli Adalar Turu) – (Sirmione & Garda ve Verona Turu)
Kalkış Yerleri:
İstanbul
Tur Hareket Tarihleri:
15 Haziran

Fiyata Dahil Olan &Olmayan

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
Türk Havayolları tarifeli seferleri ile İstanbul HL (IST) – Ljubljana HL (LJU) – İstanbul HL (IST) parkurunda gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti, 
Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli, 
Uçak içi ikramlar, 
3* şehir dışı otellerde toplam 3 gece oda & kahvaltı konaklamalar, 
Havalimanı – otel – havalimanı transferleri ve şehirlerarası transfer, 
Ljubljana ve Trieste’de panoramik şehir turları ve/veya çevre gezileri, 
Türkçe rehberlik hizmetleri. 
TURSAB Mesleki Sorumluluk Sigortası
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
Vize ücreti ve servis bedeli 
Yurt dışı çıkış harcı bedeli 
Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar, 
İç hat bağlantı uçak bileti,
Öğle ve akşam yemekleri,
Programda belirtilen/belirtilmeyen ekstra turlar ve serbest zaman aktiviteleri, 
(Zorunlu) Otel şehir konaklama ve şehir giriş vergileri (50 Euro) 
(İsteğe bağlı) şoför bahşişleri (5 Euro)

Vize İşlemleri

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurulması gerekmektedir.
Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir.
Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.
Programda belirtilen vize bilgileri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tabii olduğu bilgilerdir. Türkiye Cumhuriyeti dışında bir pasaporta sahip olan misafirlerimiz vize bilgilerini ilgili konsolosluklardan temin etmelidirler.
Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Gezi Merkezi sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 
Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; alınan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

Benzer Turlar

İtalya İkonları Turu Pegasus Hava Yolları İle 4 gece
  • 15.10.2026
  • Pegasus Hava Yolları

Kişi Başı 399,00 EUR

İTALYA İKONLARI TURU AJET HAVA YOLLARI İLE 4 GECE
  • 29.05.2026
  • Ajet Hava Yolları ile

Kişi Başı 549,00 EUR

Bugüne Özel İndirimler İçin Ara!
HEMEN ARA